Zabijačka
Anotace: jak skončil franta pašík...
Franta z chlívku jen tak pokukuje,
Co se venku zase děje.
Venku větřík fičí
a prase u trnčáků kvičí.
Že by byla zabíjačka?
To zas bude pěkná sračka.
Brzo z rána,
přišla rána,
Že by řezník Karel?
To zas bude malér!
Jelita jitrnice,
těší se Milan velice.
Karel,řezník z dědiny,
ten je jenom jediný!
On je ale třída
a přitom si říká:
„to zas bude u trnčáku bída!“
Komentáře (0)