Anotace: Vedle popelnic stála velká sklenice s okurkami. Kde je jí konec..?
Kam jenom zmizely ty okurky?? To bych do Tebe nikdy neřekla.. Teda8-)
TYS.. začal robot a ani to radši nedokončil:) :P
02.01.2008 14:38:00 | Rádoby zoufalá
ach ne... raděj jsi měla milosrdně zalhat, že víš kam se poděla... třeba do té kupky sena kde se schoval poslíček ze sodovkárny...
02.01.2008 10:22:00 | Já Esther Ruth