Udírna
Anotace: Moje malá soukromá udírna...
Udím si plíce, udím,
vždycky když se nudím.
Ze všech sil si potáhnu
až na dno to natáhnu.
Motám se jak opilá,
proto sem to dělala.
Přečteno 611x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)