Mozeczek yntelydžentnyj
Anotace: Taková ptákovina vytvořená společně s Psychopatkou z chvíl nudy a rozvažování nad smyslem toho všeho.
Léty bláznozství podepsaný...
fialovou tuší
na kůži
abych se víc uměl smát :-)
abych se uměl víc smát
své absolutní tuposti a lhostejnosti
Bejvávalo, bejvávalo,
mozeček bystrý, výkonný,
pružně reagující a tvořící
ale za oponou
se možná schovává kašpárek
který ví víc.
a pánové vážní a vzdělaní
nemají co říct
jenže možná blbě,
a třeba neví nic.
Kde je vlastně Pravda?
schovává se za rohem
a bojí se jít domů
kde voní chleba s tvarohem
A chleba s buřtama,
gulášek pikantní.
Takové dobroty
má hlad, chuděra...
ale kdo zaváhá........
nežere!
Tak praví Zákon.
...a Foton.
Zákon, který sama Příroda,
navrhla, projednala, schválila,
vyhlásila a zapečetila.
Přečteno 445x
Tipy 4
Poslední tipující: Severka, prostějanek
Komentáře (4)
Komentujících (4)