Píči
Anotace: Pozor!!!Báseň nemá co dělat s pokleslou a vulgární erotikou...je to jen blud...a trošku i zástěrka:-)
Zvedni pivko, přiťukni si
a vyklop ho do sebe
pak si lehnem před hospodu
budem koukat na nebe.
Mraky letí, křídla ptáků
do rytmu nám mávají
Pepe zvrací u činžáku
tomu už chlast nedají.
My to ale vydržíme
pár piv ještě vypijem
potom svorně ruku v ruce
botasky si poblijem.
Přečteno 683x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, abcabcabc, pennywise, excited, lalej, Marylin, MalaIzis
Komentáře (3)
Komentujících (3)