SRZ
Anotace: Jen tak mě napadlo...
Jednou
objevil se srz.
Nevyvolal ve mně moc slz,
když procházel mnou skrz.
A to zasrzí,
pokaždé, když srz,
má se k životu.
SRZ, už prošel skrz vše,
vysrzel si,
co srzelo mu v cestě,
bohudík nebylo nic,
co by slzelo.
A to zasrzí,
pokaždé, když srz,
má se k životu.
To opravdu zasrzí,
skrz všechny srzy,
a snad ne zaslzí.
Už zase skrz nás jde SRZ,
Sdružení Racionalistických Zombíků.
Komentáře (0)