na Prachatice nedám dopustit. Mimochodem, vedla tudy "Zlatá" stezka ... ;o)
03.09.2008 21:36:00 | Myrja
já to vím já to vím
sem tam tudy jezdívám
byl to fronšaft Prachstrachlín
pak se trhli..nevím kam .o)
31.01.2008 15:12:00 | Bean
Já vám pane rozumím,
poradíte-li si s tím
jak oslovit lidičky
co jsou z Trhových Svin.
25.01.2008 20:45:00 | MalaIzis
Asi mě klamali,
když mi říkali,
název, kde já bydlím.
V Prachaticích sídlím!
A proč nemám peníze
teď už vím...
Jsou v prachu :-((
P.S. Pokud by se na Tebe někdo zlobil, tak už v tom nejsi sám :-)))
18.01.2008 14:31:00 | Lorraine
Prášky neber, tělo chátrá,
neber ani psychiatra !!
svý blbinky - ber, kde ber
odevzdávej na LITER.
18.01.2008 14:25:00 | Marfuša