Koupel narcisova
Anotace: Původně byla tahle báseň zveřejněna jen pod mým druhým nickem...Ale tam už zapadala pod hodně tlustou vrstvu prachu...zasluhuje oprášit
Sbírka:
Vesmírné divadlo
Opouštím vás a
napouštím vanu
Nahatý v koupelně
již brzy stanu
Přiliji si pěnu
ať celý voním
Ještě moč naposled
do mísy roním
Teď již jsem připraven
pohnout se dále
do vany vstupuji
tak jásej sále!
Dámy jsou v mdlobách
Pánové tleskají
Esence voňavé
jen pro mne zpívají
S kachničkou hraji si
cákám a čvachtám
Chtěl bych mít lodičku
Přidat ji k jachtám
Ručník je nahřátý
Mé tělo suší
Zrcadlo prozraď mi
komu to sluší!?
Na váze ubral jsem
dvě kila lehce
Špína je pryč
Vypadám hebce
Hřebínkem upravím
svou jasnou patku
a decentně osuším
si jamku v zadku
Přečteno 508x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, takova, Psavec, Sigurd II., excited, Bláznivá Markéta
Komentáře (3)
Komentujících (3)