Blbá báseň :o)
Anotace: fakt praštěný nápad, který vznikl díky "sítku" Gabkina :o)
Ve víru velkoměsta všechno vře
Skrze sítko směje se sváteční sýrová smaženka
Modrou mísou maskuje modřinu mrkvička malinká
Pálivá paprika pokukuje po pánvi
Ospalá Olina odmítá osolit olivy
Řešíc řídké řádky ředkve řádí řehtající ředitelka
Špatně šitými šaty šilhá šokovaná Šárka
Heda hladí hodného hada
S takovým veršováním vlezte mi na záda :o)))
Přečteno 693x
Tipy 14
Poslední tipující: estrellita, el viento, Danah, NikitaNikaT., excited, Nola77, Dračičák, Psavec, Bíša, meganek, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)