Anotace: 22.1.2008 ... divil bych se ... kdyby podobnou ptákovinu ... už někdo nenapsal ...
Protože nebydlím v Nuslích a vše je u nás z kopečku,jezdit budu po zadečku
29.01.2008 10:31:00 | takova
Musím potvrdit, že když jsem bydlela v Nuslích, byla jsem na bruslích mnohem víc než dnes. Ale bude to spíš těma rokama.
25.01.2008 13:11:00 | Štěpina G
Když je tenkej led
brusle nepomůžou
propadneš se hned
a pak za to ženský můžou /že?)......................
jo ještě k tomu ledu...Jardo já už má namrzlo do zásoby ani přihnojovat nemusím :-)
25.01.2008 11:06:00 | Lucie Teru