Bílá vrána, černý sníh
Anotace: vtipná báseň o trablech v černé komoře.
Bílá vrána v černém sněhu
Čeká, až zas roztaje
A až černá řeka z břehů
Rozlije se do kraje
Bílá vrána královnou je
V šachu drží černý sníh
Sleduje, jak zvolna taje
Sever, západ, východ, jih
Bílá vrána nechává si
Pod dozorem svým sníh tát
Černý sníh jsou vlastně vlasy
Plán zní jasně. Ostříhat.
Přečteno 751x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant, saddova
Komentáře (3)
Komentujících (3)