Anotace: Jedna z těch slabomyslnějších vzniklých do pěti minut při přemýšlení nad tím, co všechno opět nestíhám :)
Jojo, já už píšu i v práci do oficiální korespondence...
Moje značka: Nestíhačka!!!
10.02.2008 20:38:00 | Dračičák
Moc pěkný, čte se to s lehkostí. A, taky to takhle mám, neustále odkládám :)
02.02.2008 19:28:00 | just me
Svižné dílko, dobrý nápad, myšlenka ... takový normální, obyčejný víkend, že? :o)
02.02.2008 00:44:00 | NikitaNikaT.