Zaspali jsme!

Zaspali jsme!

Anotace: Je o tom, jak vtipně může skončit katastrofa... :-D

Po bujaré neděli
Zaspali jsme v pondělí.
Táta huláká
Kde má kaťata
Máma hubuje
Všechno rozbije
Malá Adélka
Hledá dudlíka
Malý Pepíček
Nemá kartáček
Brečí Anička:
„Kde je suknička?“
Ťapka štěká:
Kouše blecha
Micka mňouká
Nemá mlíčka
Tak to šlo dál
Každý jen řval
Než táta dostal zlost
A zařval: „Tak už dost!“
Všichni se lekli
Všichni ztuhli
Adélka zaplakala
Kočička zamňoukala
Pepa, jak se vyděsil,
Hned se na zem posadil
Máma křikla:
„Ježišmarja, můj milý!
Nám jdou blbě hodiny!“
Nejdřív ticho, ani vzdech
Všem se jenom tají dech
A pak se všichni rozesmáli
A jen se smáli, smáli, smáli...
Autor veronicie, 03.02.2008
Přečteno 564x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamer.max, N.Ryba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

xD tak stava se to xD

18.04.2008 19:49:00 | Dreamer.max

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí