Jiří Lábus
Anotace: o nesporně skvostném talentu Jiřího Lábuse
Stejně jak myslivec je ohromen,
podzimním okusem.
Jsem fascinován už mnoho let,
úžasným hercem, Jirkou Lábusem.
Když se s Oldou Kaisrem toulal světem,
a Rumburak se vepsal do mé paměti.
Nebo jako JŮ, rozdával radost dětem,
a skvělým dílem byli jeho Mimikry.
Ty užasné pohyby ten nádherný hlas
malinké bříško a prořídlý vlas
Tak to je Jirka v celé své kráse
mě každou noc jen o něm zdá se
Nebýt toho herce můj život by byl prázdný
je skvělý tanečník a jedinečný básník
má v sobě to co jiní herci marně hledají
toužím jenom potom ať jeho rty mé jméno šeptají
Děkujem božský Jirko že jsi
Přečteno 636x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jaňa, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)