Nevinný pozdrav
Ahoj,zahalasíš,
a odpoví ti kamarád.
S krátkým čau se vytasíš,
ale i to znamená,že máš někoho rád.
Ráno vejdeš s Dobrým ránem na rtech,
je to slušnost pozdravit,
a dál se spokojíš jen s Dobrým dnem,
jinak už zdravit nemusíš.
Když ale tvá mysl není chorá,
a fantazii nepostrádáš,
pak to po jiných pozdravech volá,
a já doufám,že jich aspoň pár v záloze máš.
Někdo křičí strohé hoj,
někomu stačí čauky,
čauves slýchám také dost,
od toho pak třeba čaudy.
Zdravim,to též oblíbené je,
nazdárek říkaj ti s dobrou náladou,
míň už je slyšet Tě pic,a jak je?,
Čus,vole,s tim ať se "volové" zahrabou.
Přečteno 602x
Tipy 12
Poslední tipující: Pythonissa__, Kristýnka15, Verculik, Mirusek, Vlk v rouše, jaňa, Norlein
Komentáře (3)
Komentujících (3)