Anotace: Má maličkost ve spojení s AnnieB Schyzm. Přeji krásné počtení.
hej!
hou
trpaslíci jdou
se sekerou
rozseknout Sněhurce hlavu
a pak se rychle ztratit v davu
babice jim dobře zaplatí
helmice jim za to pozlatí
princ chudák hysterák dostane
až Sněhurčin pohřeb nastane