výprodej
jak jde ta řada ?
já nemám zdání
ta spodní je moje
vážená paní
chtěl jsem být gentleman
už mě to přešlo
vy jdete po druhé !
tak to by nešlo
ten pán tam nestál
ať toho nechá !
co nám je do toho
každý tu spěchá
hele čum babku
jak předbíhá vole
asi jí podrazím
francouzské hole
běžte s tím deštníkem
prosím vás do háje
- myslím kdo nepřišel
tak ten fakt vyhraje
*
když z jara započne
výprodej „štěstí“
chce to holt nervy
lokty a pěsti…
Přečteno 499x
Tipy 40
Poslední tipující: kroužek, miroslaF, poustevník Jirka, Churry, hanele m., Robert Thomas, kulí očko, laura3, kouzelníček, lampicka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)