Zlá žena
Nad ránem se vracím domů
z rodné mojí hospody.
Vyhýbám se padlým stromům,
potom zvracím na schody.
Už jsem skoro u domečku,
v tom mě stará zvětřila.
S nadávkamy do blbečků,
koštětem mě mlátila.
Není zlá ta moje milá,
už jsme spolu tolik let.
Jen kdyby mě méně bila,
nemusel bych popíjet.
Tlustá je a vousy má,
moje žínka rozmilá
Přesto s ní mě těší žít,
jenom občas musím pít
Přečteno 562x
Tipy 9
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, WAYWARD, beerede
Komentáře (6)
Komentujících (6)