Soused
Anotace: no....raději bez komentáře:-D
Vypil velký drink,
potom sebou zink.
zinkl sebou o zem,
teď ho domů vezem.
bydlíme sice daleko,
ale my jsme na měkko.
Až ho domů dovezem,
uděláme čaj s medem.
Vezeme ho kárkou,
já a Simča s Jarkou.
Potkali jsme souseda,
to bude zas beseda.
Přečteno 459x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
Komentáře (0)