Neštastná náhoda
Anotace: o ošklivém úrazu
Na louce nahý ležíce,
za parného července,
sledoval jsem neposedné zajíce
a zcela zapomněl, jsem na žence.
Když kol mých kulek,
kosa zsvištěla.
Tu jsem se ulek,
že odsekli mi nepatrný kousek mého těla.
Prohlížejíce si svoje nářadí,
hladíce okulí a ošouří.
Nadával jsem těm co sekají:
"Dávej te pozor, kaňouři"!
Před očima se mi zatmělo,
tam dole něco chybělo.
Nepatrný kousek jak dětské vlásky,
oči mi slzí, je konec lásky.
Přečteno 507x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)