Dědové
Byl jeden dědeček ze Strakonic
a ten neuměl vůbec nic.
Když něco udělal,
rovnou to podělal,
ten nešika ze Strakonic.
Byl jeden dědeček z Kramolína,
jeho manželka byla děsně líná.
Milovala Lenina
a taky byla protivná
na toho chudáka z Kramolína.
Byljeden dědeček z Liberce,
který rád čistil koberce.
Když nečistil koberce,
navštěvoval milence,
ten teploušek z Liberce.
Byl jeden dědeček z Mariánských Lázní,
ten po ženách ve dne v noci blázní.
Pokud neběhá za ženami,
křičí na něj:"Pojď za námi,
dědulo z Mariánských Lázní."
Byl jeden dědeček z Pardubic,
který se bál mšic.
Chytal ho nerv,
jestliže kolem lezl červ,
toho strašpitla z Pardubic.
Nakonec se potkali,
navzájem se zlochtali
a přitom se chechtali.
Přečteno 517x
Tipy 3
Poslední tipující: takova, Psavec, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)