Lenoch
Anotace: To je ale nápad. Fuj
Já jsem člověk věru líný,
ve třiceti nosím plíny.
V zaměstnání jedu v kuse,
při potřebě nažeruse,
pokud plnit už co není,
vstanu, pouze k přebalení.
A to je tak jednou týdně,
nevím, co bych ještě chtěl,
když už jsem si přivez z Vídně,
plenky super XXL.
Komentáře (0)