KRYSÁK
Anotace: Ach,jak sem si koupila Chuja krysáka. Jak sem se do něj zabouchla prvopohledově.
Jdu si takhle obchodem,
a najednou to vidím,
zvíře s dlouhým ocasem,
že být jim,
-tak se radši stydím.
Krátké nožky
a kvikot bdělý,
to je můj krásny-
krysáček celý.
Komentáře (0)