Valentýn...
Anotace: Valentýn nebo jiné výročí (např. svatby...)
Copak praví dnešní den?
Dnes se splní každý sen.
Protože se láska slaví
a jen Ty jsi ten můj pravý.
Proto posílám Ti přání
plné lásky, milování...
Zvu Tě k sobě do pelíšku.
Už počítám s neplechou.
Potom smlsneme si spolu
čokoládu pod dekou :-)
Přečteno 515x
Tipy 2
Poslední tipující: Orichi
Komentáře (2)
Komentujících (2)