PatrizioB má rádo smích
Anotace: Hlavně mi neposílejte děkovné dopisy..., pa
Chi a cha,
chichicha,
cho, cho, cho,
chochochochcho,
Ty nezbedo,
že já ti dám zase na prdel.
Tady si sedni a dej už pokoj.
Nebo na Tebe vezmu vařečku.
a neřvi.
.... potichu - chi a cha, chichicha, cho...
Přečteno 536x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Lukáš Rymeš, Bíša, oakbark
Komentáře (4)
Komentujících (4)