Anotace: Původně to měl být komentář k dílu na "http://liter.cz/Basne/154833-view.aspx". Nechtěl jsem jej však kazit nízkou a japnost postrádající pitominkou, a tak jsem ji publikoval samostatně mezi svými jinými ptákovinami...
Potěšilo mě, že jsem snad pár lidí alespoň trochu pobavil, o nic víc mně nešlo. Možná by se dala položit otázka: Mají tady vůbec takováhle "díla" co dělat?
Pokud je humor nízký, bezdůvodně uráží a ponižuje, anebo je programově založený třeba na vulgarismech, tak určitě ne. Tohle snad nabyl ani jeden z výšeuvedených případů...
28.02.2008 01:36:00 | Špáďa