Smolné tetování
Anotace: Tohle se vážně stalo mému bratru Otrikovi
Mám kamaráda skvělý to pán,
v opilosti se mu v hlavě zrodil plán.
Že tetovaný ten můj přítel musí být,
že bez tetování se prostě nedá žít.
A tak ten přítel směle vyrazil,
jenže chudák pěkně narazil.
Chtěl jen něco co by jeho mužství zdobilo,
netušil co za hrůzu se mu na ruce zrodilo.
V maringotce od pitomce,
na ruku si nechal,
vytetovat divnou kočku,
protože moc spěchal.
To co má dnes na rameni,
těžko se dá popsat.
Přeodporné Keltské runy,
znázorňující osla.
Takhle to vždy dopadá,
když se hodně pije.
Když si chlapci v opilosti,
potetují pyje.
Přečteno 483x
Tipy 19
Poslední tipující: Syala, Jean89, Robert Thomas, takova, mexx, Romana Šamanka Ladyloba, Traci, Danah, Herbit, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)