Hurikán Emmy
Anotace: ... nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř.
Sbírka:
Převážně nevážně
Neboj se má milá
hurikánu Emmy
máme svoje kila
ta nás táhnou k zemi.
Z okna hledím vesele
hubení se bojí
lidé co jsou při těle
jako skála stojí.
Čokoláda, bůček s pivy
to holt dělá s jedním divy!
Přečteno 463x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., fuu, Flamy, Lota, Psavec, just me
Komentáře (1)
Komentujících (1)