Anděl
Anotace: jenom taková blbost
Nevím jestli to je náhoda,
mě stala se divná příhoda.
Sestoupil ke mě anděl strážný,
a povídá že je to se mnou vážný.
Ptám se: " Proč mám chlupatou,
mojí prdel buclatou?"
Kdy si ji mám oholit?
Nebo s ní mám stále žít?
Co mám dělat ptám se směle,
co se týče mé prdele?
Pak podlomily se mi kolena,
když jeho odpověď zazněla.
Nech si prdel zarostlou,
brzy budeš starostou.
Přečteno 608x
Tipy 13
Poslední tipující: Syala, WAYWARD, Robert Thomas, hanele m., ooooooooooooooo, takova, Cassée Moteur, Romana Šamanka Ladyloba, Margaritta Nunwier
Komentáře (8)
Komentujících (8)