Strašidelný zážitek
Anotace: někdy se to stává
To co se nám z bratrem stalo,
to nemáte zdání.
Pozvali jsme k sobě domů,
starou, zlitou paní.
Dva pitomci nadržení,
v deliriu pivním.
Chtěli jsme tu starší paní,
klátit ve dni všedním.
Po půlnoci už jsme měli,
dosti těšné kalhoty.
Známé písně bytem zněli,
to vám byly trampoty.
Stará paní nedala nám,
usla tvrdě v křesle.
Příště berem mladší holky,
školku nebo jesle.
Přečteno 627x
Tipy 9
Poslední tipující: Syala, Charibeja, hanele m., takova, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)