Alkohol za volantem
Anotace: Tak tohle je můj první básnický počin, bylo mi asi 12 :)
Dal si jedno velké pivo,
V těle náhle bylo živo,
Po jednom pak přišly další,
Po pátém měl v hlavě kaši.
Silnice se před ním vlní,
Mozek euforie plní,
Dupe na plyn, jede dál,
Aspoň jednou bude král.
Soustředí se, jazyk z pusy,
Neví, že z něj zbudou kusy,
Všude kolem maso, kůže,
Nikdo mu už nepomůže.
Tak doznívá plechu šum,
Tvrdý náraz, velké bum,
Kdyby uměl lépe řídit,
Nemusel by údy třídit :)
Přečteno 514x
Tipy 5
Poslední tipující: estrellita, abcabcabc, danaska, drahý
Komentáře (6)
Komentujících (5)