Ty jsi nekrofil? Přečti si od šíleného Araba
Alhazreda - Necronomicon
10.06.2007 20:10:00 | jehlaspichlas
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pudeš k nám mejt monitor, je celej poprskanej!!! A kdo zato může??? Ha, Mistr Fazolka s jeho nepřekonatelnejma báseňkama!!!
18.10.2005 20:01:00 | Králík