Anotace: Do školy jsme měli vymyslet parodii na cokoliv a já si vybral Máj(naštěstní jen část), tak jsem se chtěl s váma podělit... ani moc jsem nepřemejšlel jen jsem psal a pak se začal smát... :-)
Moc díky za komentář. Jak mi to padalo na mysl, tak jsem psal. Když jsem viděl tu vlnu nadčení, tak jsem až chvílema nechápal co na tom je... :-) Přepisování je mnohem jednoduší.
25.03.2008 20:09:00 | Necro Immortalis
To tak to je vážně masakr!!! :-D To se ti teda vážně povedlo :-) myslím, že tohle by sis klidně mohl nechat patentovat jako metalovou poezii :-D týýý brďo :-) máš za to 100% mýho hodnocení ;-)
25.03.2008 19:56:00 | Karmínka