Usmála se na mě tak, … (Čert na hraně zákona)
„Usmála se na mě tak, …
… ujel mi už pátý vlak…“
„Propadl jsi velké lásce,
osudu nit svěřil sázce.
Tak se chová pekla syn?
Nechtěj lásku, chtěj jen klín!
Nechovej se nebezpečně,
nedvoř se jen jedné slečně!
Dostal by ses do nebe.
Kdo tam čeká na Tebe?
Přijmi, čerte, moji radu,
nebo spácháš vlastizradu!“
Přečteno 448x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, estrellita, kavec, Psavec, maena, labuť, ona, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)