Faraoní
Anotace: pro Milána.. díky za nápad .))
Sbírka:
Rýmovačky
Faraónová
Faraón a Faraóna
Měli faru naní slona
Co ho zvuli Faraóně
Bo to bylo ještě slůně
A tak všichni Faraóni
Žili spolu na faře
S mravenčímy faraóny
Vedle fary faráře!
Komentáře (1)
Komentujících (1)