Anotace: To je tak, když se o hodině Ochryny vody kreslí nudná schémata...takový tři smrtelný údery...vlastně jsou to básničky tři...
Se divím, že to ani neokomentovala Voděnka :-D
Hezká trilogička, lehce k zamyšlení, takové mohu ;-)
Díky.
17.04.2008 08:08:00 | Dračičák
bumík by byl přímo nadšen tvým citem pro vodu:)ladné..stejně jako stružka vody...chladivá průzračná voda...
01.04.2008 14:55:00 | vox animi
asi to vytisknu Bumíkovi:D
30.03.2008 11:57:00 | Hagiela