uniformovanost nade vše, v jednotě je síla... to nevíš, či co? například já, já dělám všechno pro to, abych zapadla do kolektivu, abych se ničím nelišila a abych nevybočeovala, přijímám většinové názory a s nikým se nehádám. měla bys to už taky vědět, že takhle je to správné.
29.03.2008 14:46:00 | Já Esther Ruth
takhle po ránu.dobrý:))-
28.03.2008 11:39:00 | neurobeat