Výborné! Jednou jsem byl na jednom kopci s jednou slečnou, tak půlhodinu před soumrakem, a nad námi asi čtvrt hodiny kroužilo přes dvacet netopýrů.
30.03.2008 21:14:00 | Juan Francesco de Faro
Mámo,proč mám křídla?Ptá se malá myš.
Ty jsi přeci netopýr,tak,teď už to víš.
Proč hlavou dolů visím za svoje nožičky?
Protože tak spíš,ty můj maličký.
Když je všude tma tak proč lítáme?
Vždyť nic není vidět,světlo neznáme.
29.03.2008 10:58:00 | Květka Š.
Au...
To já můžu žít jak ve dne tak v noci ;-)
29.03.2008 10:22:00 | Chancer