Fyzikovo drama
Ampérmetr zelená?!?
Sakra, co to znamená?
Rozjede se vpřed?
Doleva, na střed?
Kam pojede dál?
Kdo by se nebál...
Proč nesvítí světla?
Kam ta šňůra vedla?
Kde se stala chyba?
Proč se všechno hýbá?!?
Přečteno 381x
Tipy 6
Poslední tipující: a_tao, Psavec, just me, abcabcabc
Komentáře (2)
Komentujících (2)