Robík
Nemám choutky sexuální,
neznám noční flámování.
Žiji jenom pro práci,
těžko chápu legraci.
Vedu život celkem fádný,
nejsem kadet na lumpárny.
Občas něco popletu,
zpívám stovky kupletů.
Někdy by se paní milá,
se mnou ráda pomazlila.
Já však jako střední typ,
přirození nesmím mít.
Proto místo milování,
čeká na mě luxování.
To je úděl robotů,
než nás dají do šrotu.
Přečteno 500x
Tipy 39
Poslední tipující: mkinka, PIPSQUEAK, drahý, Rikitan, Martinecka23, Bean, 0-0, Květka Š., Severka, .K.r.i.s.t.y., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)