Anotace: Pro mou kámošku....o tom mobilu je to fakt:-Dfanoušci F1 pochopí že je to psaný už dýl
Pro pobavení jako dělané... Eh, původně jsem chtěla napsat nějakou kritiku, ale vykouřila se mi z hlavy.:o) Znám ten stav, kdy se prostě jen rýmuje o všedních věcech, takže jo, je to dobrý.:o)
29.03.2008 21:44:00 | Sokolička