klouzavý jeansy
Anotace: sláva bokovkám.-)
Co je nejmilejší z vynálezů lidí?
Dřív bych řekl asi …
Když se holky stydí.
Opatrný dobývání
Těch nesmělech slečen..
Toť vynález zkázy
A jsem za něj vděčen
Však v současný době
Jsou tu lepší věci..
Shlídl jsem se v tobě..
Nic jiného nechci
Ty bokový jeany
Co máš děsně nízko
Dělaj průvan v hlavě ..
až mi z toho vyschlo!
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, Monsignore, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)