Byla v mžiku rozpálená (Čert veršoval jednorázně)
Anotace: Ptal jsem se čerta a on mi říkal, že pro něj to až taková sranda nebývá a není, že je to prý život sám a ... láska /i ten oud/. Tak se za něj ptám nerudovsky: Kam s ním? (Myslím s čertem.) Do jaké kategorie?
Čert to večer zkoušel znova.
Potkala ho dívka snová.
„Tak chtěl bych s Vámi žitím plout
jak pravý muž a žádný bloud.
Jsem kavalír, ne žádný čmoud.
A ženy jsem s to vyslechnout.
Jsem celý muž a nejen oud.“
Překvapení měla v tváři.
On si myslel, že jen září.
Choval se jak smyslů zbaven
svojí touhou zcela stráven.
„Nuž pojďte ke mně boty zout,
Neb najít temný, tichý kout…“
Byla v mžiku rozpálená.
„Konečně ta pravá žena,“
pomyslel si trochu zpychle.
„Veršujete jednorázně,
chováte se nehorázně.“
Plácla facka. Šlo to rychle.
Přečteno 352x
Tipy 15
Poslední tipující: Kett, maena, Čarokrásná dívka od vedle, Romana Šamanka Ladyloba, takova, Psavec, Bíša, excited, WAYWARD, Skywalker
Komentáře (7)
Komentujících (7)