Báseň pro někoho
Anotace: Heh z původních osmi slok jsem musela některé vynechat...jednak kvůli sprostým slovům a taky ,že by se obsah pár lidem nelíbil...
Když se Lorrvan napije,
hned maj prasata pomije.
Hostinský má prázdný sud
a hned je z Lorrvíka blud.
(vynechané sloky)
Trinajka s Lorrvíkem dítko má
a on se jí teď vyhýbá.
Cara jim v tom pomáhá,
ale Dárký připomínky má.
Když objeví se Rina,
je to hned velká dřina.
Hned se sudy vyprázdní
a prdí na to zpříma.
Komentáře (1)
Komentujících (1)