Anotace: Hodně amatérská primitivní básnička, jakožto dílo desetileté holčičky (mě) - před deseti lety :-) Ale je od srdce :-)
Zdravím kolegyni se sklony k poezii. Tvá báseň o sněhu, který má být dopraven v nákladěcích do Afriky je sice pěkná, ale velmi předvídatelná. I když možná to z té básně dělá takový naivní bezelstný zážitek. Na jemných vlnkách rýmu se necháváme unášet až do konce, který je nám jasný už od začátku. Chceme- li to však udělat tímto způsobem, měl by být rytmus básně s akademickou přesností dodržován. To se však neděje. Proto si myslím, že by se na tom ještě dalo zapracovat a dopilovat do do maximální říkankovosti.
14.08.2008 17:21:00 | zabiják