Múza - medůza
Anotace: jak je to s poezií :o)
Čím víc flámuje a pije,
tím blíž je muži poezie.
Tvrdí to historie,
stvrzuje současnost:
dokud muž řádí,
má inspirace dost.
Ne krása, láska, něha
je tím vinna -
- mužům je múzou
příšerná kocovina.
(A nechci radikalizovat: -
- před mnoha ženami se muži můžou schovat!!!)
Přečteno 392x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Dilla, saddova, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)