Anotace: osoby a obsazení: p.ředitel – nová p. učitelka, upozornění: báseň je lehce SM…
žádný výmluvy, škola neškola :-)..a nebo radši ne , ještě by se jí to mohlo zalíbit :-)) a pak by si to měl jako volitelně-povinný předmět třeba 2x do týdne :-))
07.04.2008 09:26:00 | saddova