Věřte nevěřte
Anotace: Bezprecedentní jednání v prostřed alternativní společnosti.
V potu vášně
vlouvá do ní
v prázdné kašně
Seladonní
v hnědé brašně
bible s hruškou
v prázdné kašně
pod Maruškou
Líbá strašně
žeby panna?
v potu vášně
udýchaná
líbá strašně
že by panic?
v prázdné kašně
je to na nic
brašna její
hruška jeho
bible s dojmem
přečteného.
Přečteno 401x
Tipy 5
Poslední tipující: Skrat, ziriant, saddova, abcabcabc
Komentáře (1)
Komentujících (1)