Až zaklepou mi bačkory
Anotace: Kraťoučká o posledním velkým zamyšlení a horším konci ze dvou vah.
Až zaklepou mi bačkory o Nebeskou bránu
s očima v sloup stopnu si k Ráji vránu.
Životem jsem proletěl jako dravý šíp
teď tak, ale přemýšlím - měl jsem se chovat líp?
U v stupní brány nervy mi jen tečou
za to moje hýření do pekla mě vlečou.
Přečteno 456x
Tipy 6
Poslední tipující: Leňórek, Dilla, cevert, Psavec, sluníčko sedmitečné
Komentáře (5)
Komentujících (5)