Televize
Anotace: Legrace je soucasti zivota... inspiraci jsem nasla u Zlatého
Nova nechává mi chladnou,
tam si chlapci rádi nahnou,
zprávy nejsou už co byly,
těžko by mne pobavily.
Jenom samé plané tlachy,
boj o přežití a velké prachy!
Krásné děvy, nahé zadky,
kde vyvolení hází patky.
K životu stačí legrace jen kousek,
zazpíval o tom i Pepa Fousek.
Vyznávám humor a blbiny,
jsem žena z České rodiny!
(c) 2008 Sidy
Přečteno 494x
Tipy 38
Poslední tipující: Myrja, jedam, andynka.n, Dračičák, Danah, Belmon, Štěpina G, Bíša, Šerák, Aluna, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)